Game title:
SHINING THE HOLYARK
Maker:
SEGA ENTERPRISES
Product number:
MK-81306
Version:
V1.003
Release date:
Device infomation:
CD-1/1
Area:
U
Input device:
JE
 storage emulated 0 yabause screenshots mk 81306 2015 12 03 17 53 27
Back

Emulation Status

Screenshot
  • Android Device: SM-G950F
  • Emulator Verion: 2.2.0
  • Cpu: 3
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2018-09-16 18:26:28 UTC

has stopped allowing saved games to be loaded

 storage emulated 0 yabause screenshots mk 81306 2018 07 07 23 18 06
  • Android Device: SM-N950F
  • Emulator Verion: 0.5.5
  • Cpu: 3
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2018-07-07 15:18:10 UTC

Screenshot
  • Android Device: KFDOWI
  • Emulator Verion: 1.8
  • Cpu: 3
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2018-04-29 03:54:59 UTC

Freezes before first battle some graphic glitches when walking version 1.8

Screenshot
  • Android Device: SM-G930W8
  • Emulator Verion: 1.1.0a
  • Cpu: 2
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2017-12-13 07:33:41 UTC

The textures stick around and overlap each other it makes the game pretty much unplayable in some areas, only really seems to happen in outside locations. I can enter a cave no problem but a town or forest is a no go. Pls fix this, this game is my childhood lol.

Screenshot
  • Android Device: SAMSUNG-SM-G890A
  • Emulator Verion: 1.1.0a
  • Cpu: 3
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2017-12-04 10:18:30 UTC

Screenshot
  • Android Device: SHIELD Android TV
  • Emulator Verion: 1.1.0a
  • Cpu: 3
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2017-11-04 17:44:35 UTC

 storage emulated 0 yabause screenshots mk 81306 2017 10 04 18 47 11
  • Android Device: Nexus 5
  • Emulator Verion: 1.0.2
  • Cpu: 2
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2017-10-04 16:47:31 UTC

Not playable anymore. It was working fine on previous versions.

 storage emulated 0 yabause screenshots mk 81306 2017 09 22 00 34 13
  • Android Device: SM-N9005
  • Emulator Verion: 1.0.1
  • Cpu: 3
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2017-09-21 15:34:18 UTC

 storage emulated 0 yabause screenshots mk 81306 2017 09 08 21 48 22
  • Android Device: SHIELD Tablet
  • Emulator Verion: 1.0.0
  • Cpu: 3
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2017-09-09 03:48:34 UTC

Sprites seem to be repeating when they move, all of them, makes it very unpleasant to play, if not impossible now simply because I can hardly see what I am doing. This game worked fine in uoYabause, not sure what happened.

 storage emulated 0 yabause screenshots mk 81306 2017 09 04 09 42 13
  • Android Device: SHIELD Android TV
  • Emulator Verion: 0.5.5
  • Cpu: 3
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2017-09-04 16:42:17 UTC

 storage emulated 0 yabause screenshots mk 81306 2017 05 13 08 10 59
  • Android Device: SM-N920I
  • Emulator Verion: 0.4.6
  • Cpu: 2
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2017-05-13 00:11:57 UTC

unable to proceed further. seems stucked

 storage emulated 0 yabause screenshots mk 81306 2017 04 30 16 10 03
  • Android Device: ZUK Z2131
  • Emulator Verion: 0.4.5
  • Cpu: 2
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2017-04-30 13:10:07 UTC

every now and then the view is obscured by nearby model's polygons

GitHub

 storage emulated 0 yabause screenshots mk 81306 2017 01 28 06 31 10
  • Android Device: SM-G920F
  • Emulator Verion: 0.3.9b
  • Cpu: 2
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2017-01-28 05:33:01 UTC

Missing
  • Android Device: SM-G928F
  • Emulator Verion: 0.3.7
  • Cpu: 2
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2016-11-23 13:28:59 UTC

Shining the holy ark has worked almost flawlessly in the past, however now it crashes regularly now. Please investigate.

 storage emulated 0 yabause screenshots mk 81306 2016 07 17 19 23 05
  • Android Device: SM-N910T3
  • Emulator Verion: 0.3.2
  • Cpu: 2
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2016-07-17 23:32:01 UTC

at this point the game locks up - boss in forest of confusion. tried multiple video settings but no avail. not sure if rom itself or emulator

 storage emulated 0 yabause screenshots mk 81306 2016 06 12 23 54 57
  • Android Device: x600
  • Emulator Verion: 0.3.0
  • Cpu: 2
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2016-06-12 21:03:05 UTC

With 0.2.9 update the game seemed to be working almost perfect. Don't know about the sound, I usually play in mute, but the boss'video sceens and gameplay in general were better than ever, running smoothly! Now with 0.3 update recent savegames are all lost. Not only state save but also in game saves. I had almost reached level 30 for my characters, exploring the last shrine, and now the only "save"I can load is way behind all that progress... If I try to go back to version 0.2.9 will I find these last saves? Can that be fixed in the future please? You are doing a great work there!! :)

 storage emulated 0 yabause screenshots mk 81306 2016 06 04 21 54 41
  • Android Device: K6000 Pro
  • Emulator Verion: 0.2.9a
  • Cpu: 2
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2016-06-04 11:02:30 UTC

 storage emulated 0 yabause screenshots mk 81306 2016 05 17 19 20 32
  • Android Device: XT1031
  • Emulator Verion: 0.2.8b
  • Cpu: 2
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2016-05-17 23:27:46 UTC

the emulator don't have cheat load state not working well but good emulator.

 storage emulated 0 yabause screenshots mk 81306 2016 05 16 17 46 34
  • Android Device: XT1031
  • Emulator Verion: 0.2.8b
  • Cpu: 2
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2016-05-16 21:53:58 UTC

when I load my save games shining Holly ark they're no sound.

 storage emulated 0 yabause screenshots mk 81306 2016 05 10 10 59 07
  • Android Device: x600
  • Emulator Verion: 0.2.8b
  • Cpu: 0
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2016-05-10 08:05:53 UTC

Unfortunately the game crashed in this video sceen.

 storage emulated 0 yabause screenshots mk 81306 2016 05 09 00 52 54
  • Android Device: x600
  • Emulator Verion: 0.2.8b
  • Cpu: 2
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2016-05-08 21:59:50 UTC

Actually I don't want to report, but say "thank you" to devmiyax! The game now (with the latest update) plays the video sceens! Something that was really important for continuing the game. A minor of the update is that there are some graphic glitches and slower speed... but for me, like I said, it's not so important compared to the fact that I couldn't progress the game before! ;) After all, it's a miracle to be able to play such a dear and loved old game into my Android! And all that thanks to devmiyax!! :) So, thank you for doing such great work, you are wonderful!!

 storage emulated 0 yabause screenshots mk 81306 2016 05 01 01 41 41
  • Android Device: x600
  • Emulator Verion: 0.2.7a
  • Cpu: 2
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2016-04-30 22:48:05 UTC

..I have tried every possible combination with the settings but uoyabause still can't play this video sceen. I'm not giving up... you have done a great work and I have faith in you that you'll fix it. So I'll wait till next update! :)

GitHub

 storage emulated 0 yabause screenshots mk 81306 2016 04 28 01 18 29
  • Android Device: HTC One max
  • Emulator Verion: 0.2.7a
  • Cpu: 2
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2016-04-27 23:25:42 UTC

game stops

 storage emulated 0 yabause screenshots mk 81306 2016 04 24 01 17 03
  • Android Device: x600
  • Emulator Verion: 0.2.7a
  • Cpu: 2
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2016-04-23 22:23:13 UTC

hello! Shining the Holy ark is stuck again in another video sceen, another boss' video... screen frozen and repetitive sound again. last time I accidentally loaded the game at an earlier state (lost a lot of progress) but it worked, I passed the previous boss video sceen. this time it seems there's no way to make it work... no previous save, changing settings doesn't work... and starting over is out of the question... I have a leeco x600 with lollipop, 3g ram 8core 32gb. should play fine -i mean, I think it can play games without many problems :/ is there anything I can do? could you please help? I was so looking forward to play shining the Holy ark, it was one of my favorite games... again, thank you for your beautiful work!

 storage emulated 0 yabause screenshots mk 81306 2016 04 14 21 42 45
  • Android Device: x600
  • Emulator Verion: 0.2.6
  • Cpu: 2
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2016-04-14 18:48:46 UTC

hello! I have lollipop 8core 3g ram mobile and yabause is running excellent -so far. shining the Holy ark was running fine, especially after the latest update. (before that I had some troubles with game speed, but now that's fixed) the problem is here, with the game trying to run a video sceen and it gets stuc making a repetitive sound. also the sound is lost completely. only at game startup screen it's OK. I tried changing settings like video etc but it wasn't solved; still not being able to run video sceen. could you please please help? must I do something with the settings or wait the next update? I so love this game... and has gotten so far... thank you for your great work!!

 storage emulated 0 yabause screenshots mk 81306 2016 04 14 01 59 21
  • Android Device: x600
  • Emulator Verion: 0.2.6
  • Cpu: 2
  • Viedo: 2
  • Reported date: 2016-04-13 23:05:14 UTC

can't play video sceen... please help! what can I do? so far it played fine

 storage emulated 0 yabause screenshots mk 81306 2016 04 13 22 10 46
  • Android Device: x600
  • Emulator Verion: 0.2.6
  • Cpu: 0
  • Viedo: 2
  • Reported date: 2016-04-13 19:16:41 UTC

..it gets stuck here -gameplay so far was nice with little problems. what can I do to fix this *not playing the video not loading further*? thank you for your great work

 storage emulated 0 yabause screenshots mk 81306 2016 03 02 17 49 53
  • Android Device: XT1031
  • Emulator Verion: 0.2.2c
  • Cpu: 2
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2016-03-02 22:54:22 UTC

I can't save my file

 storage emulated 0 yabause screenshots mk 81306 2016 01 18 22 15 51
  • Android Device: D6603
  • Emulator Verion: 0.1.20d
  • Cpu: 2
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2016-01-18 21:18:50 UTC

The game crashes at the FMV that introduces the south shrine Boss.

Missing
  • Android Device: D6603
  • Emulator Verion: 0.1.20d
  • Cpu: 2
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2016-01-11 17:42:06 UTC

Hello, great work so far! Thanks. An issue is that sometimes the emu doesn't save. It seems to be random and for all games.

Missing
  • Android Device: D6603
  • Emulator Verion: 0.1.20d
  • Cpu: 2
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2016-01-03 16:10:46 UTC

I can't make the in game menu stay open on my Sony Z3. The last working menu for me was on Version 0.15b. Like no save is actually saved. Thanks for all your work?

Missing
  • Android Device: D6603
  • Emulator Verion: 0.1.17c
  • Cpu: 2
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2015-12-10 16:35:25 UTC

Can you make a dedicated menu button? Since like 3 versions I have problems making it stay open when pressing back. Thanks :)

 storage emulated 0 yabause screenshots mk 81306 2015 12 10 17 31 26
  • Android Device: D6603
  • Emulator Verion: 0.1.17c
  • Cpu: 2
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2015-12-10 16:33:07 UTC

The map can barely be seen in Open GL Mode. Great work anyway. Much appreciated!

 storage emulated 0 yabause screenshots mk 81306 2015 12 03 17 53 27
  • Android Device: SM-N9005
  • Emulator Verion: 0.1.17c
  • Cpu: 0
  • Viedo: 1
  • Reported date: 2015-12-03 17:55:09 UTC

Up until I reach this point in the game. Shining the holy ark. I am happy to give more information and perform tests for you. Galaxy note 3.